Предложение за видове рекламни календари

Дизайн и изработка на календари

В Рекламни агенции винаги са готови да ви предложат свежи идеи за дизайн и изработка на всички видове календари. Независимо дали става въпрос за 13-листови, 7-листови, трисекционни или едносекционни календари, тяхните дизайнери имат необходимия талант и опит, за да изпълнят всяко едно ваше желание.

Календарът (от лат. calendae – наименование на първия ден от всеки месец) е система за организиране на дните с обществена, религиозна или административна цел.
Календарите са необходимост в нашето ежедневие – на работното място или у дома.
Календарите са необходимост не само за да отчитаме и отброяваме дните, месеците и годините, но и възможност да записваме или отбелязваме важни събития, задачи, напомняния, бележки.
Календарите са възможност за поместване на Вашата реклама и лесното й разпространяване сред широк кръг от хора, тъй като календарите са един от най-подходящите подаръци в края или началото на годината. Календарът може да бъде носител на оригинални фотоси, пейзажи, цветя, импресии, репродукции на картини, както и Ваши лични снимки.

Печатница Данива Ви предлага следните видове календари:
– Стенни работни календари – едносекционни и трисекционни
– Стенни листови календари – еднолистови или многолистови
– Настолни календари тип „пирамидка”
– Календар-бележници и тефтери
– Планшети
– Малки календарчета
– Луксозни календари

Описание на видовете календари

Работните календари са стенни календари с големи цифри, което улеснява тяхното използване в работна обстановка. Текущата дата при тях се отбелязва с прозорче.
Данива може да изработи за Вас работни календари с едно тяло и работни календари с три тела в три различни основни разцветки. Главата на едносекционните и трисекционните календари е идеалната възможност за Вашата реклама. Избирате тялото на календара и ние Ви предлагаме атрактивен дизайн и висококачествено отпечатване на календарната глава, с които да Ви забележат и запомнят.

Еднолистовите стенни календари са с по-голяма рекламна или тематична площ. По този начин Вашето рекламно послание става по-забележимо.
Печатница Данива Ви предлага индивидуален или универсален дизайн, отпечатване на еднолистови календари в различни формати. Предлагаме Ви и решения за тяхното окачване посредством метални лайсни в различни цветове.

При многолистовите календари месеците са разположени на различни страници (стандартно 6 или 12 страници). При този тип календари има по-голяма ефективност, поради възможността за по-големи рекламни или тематични площи, разпределени на отделните страници.
Предлагаме Ви шест листови и дванадесет листови календари със стандартни теми, като пейзажи от България и света, цветя, репродукции на картини, снимки, български къщи и манастири и още различни тематики, в зависимост от Вашият фирмен или личен интерес.
Печатница Данива, ще изработи за Вас многолистови стенни календари с оригинален рекламен дизайн и уникално съдържание на всяка страница, като по този начин имате възможността за по-широко представяне на Вас и Вашата фирма, и ще поддържате интереса за по-дълъг период от време.
Също така бихме могли да изработим и отпечатаме еднолистов или многолистов календар, който е лично за Вас и Вашето семейство – със снимки на Вашето дете или снимки от събития, свързани с юбилей или празник.

Настолните календари тип „пирамидка” са удобни и функционални, заемат малка площ и трябва да бъдат забележими. Носят предимството на многолистовия стенен календар, но са с по-малка себестойност. Календарите тип „пирамидка” имат рекламно поле, в което може да се поместят Вашите фирмени и рекламни надписи.
Печатница Данива Ви предлага изработка на пирамидки в стандартни и нестандартни размери и атрактивен и оригинален дизайн.

Печатница Данива ще изработи и отпечата за Вас малки календарчета, които са добро решение за допълване на календарната и фирмената Ви реклама. Джобните календарчета са изключително стилни и качествени рекламни продукти. Малката рекламна площ се компенсира с висок тираж и ниска себестойност.
Ние Ви предлагаме изработка на джобни календарчета в стандартен размер (90х60 мм), които биха могли за по-голям ефект сред Вашите клиенти и съдружници да бъдат със заоблени ъгълчета, ламинирани или с UV лак. А както знаем, джобните календарчета са обект и на колекционерски интерес!

Данива Ви предлага календар-бележници и тефтери, които могат да бъдат с твърди или кожени подвързии. Те са още една възможност за Вашата рекламна стратегия. Ще изработим за Вас индивидуални календар-бележници и тефтери с логото или името на Вашата фирма или организация.

Планшетите представляват работни листи за Вашето бюро, в които биват отбелязвани задачите за деня, работни бележки, планове, служебни срещи. Състоят се от 52 листа, съдържащи дните от седмицата по месеци.
Печатница Данива Ви предлага изработка и отпечатване на планшети върху офсетова хартия, лепени или шити.

Ако имате своя идея, то Данива ще я реализира. Ако нямате, то чрез нашият дизайн ще бъде постигната перфектната и уникална визия на Вашият индивидуален или фирмен календар.
При изработката на различните видове календари има възможности за различни технологични решения. Печатница Данива Ви предлага:
– Оригинален рекламен дизайн
– Висококачествен печат на еднолистови и многолистови календари върху двустранно хромова хартия мат или гланц (150-300 гр/м2)
– Ламиниране (едностранно или двустранно ламиниране – мат или гланц)
– UV лак
– Поставяне на стандартни или метални лайсни в различни цветове
– Поставяне на спирала, която също може да е в различни цветове, според Вашият дизайн и желание

Искате реклама – тогава използвайте възможностите на различните видове календарни решения, които Данива Ви предлага, за да напомняте на Вашите клиенти, съдружници, приятели и конкуренти за себе си през всеки един ден от годината

About kalendarite

Календари и рекламни материали от печатница Данива: настолни календари, еднолистови календари, тела за календари и малки календарчета.
Публикувано на рекламни календари и тагнато. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар